Overnachten

Als u wilt overnachten bij en/of op het terrein van de SBN Doormangroep, dan kunt u ervoor kiezen om met eigen tenten te komen of gebruik te maken van ons hoofdgebouw  en de verschillende speltaklokalen.

Gebouw/lokalen

In het hoofdgebouw centraal op het terrein, vind je één speltaklokaal, de sanitaire voorzieningen (toiletten, wasbakken en 1 douche) en een moderne keuken met volledige inventaris, o.a. voorzien van een magnetron, oven en een 6 pits gasstel.

De overige 5 speltaklokalen zijn verdeeld over 3 afzonderlijke gebouwen (waarvan één gebouw met 2 toiletten).

De lokalen zijn allen ruim en voorzien van centrale verwarming. Slaapspullen zijn niet aanwezig en moeten zelf meegenomen worden.

Het hoofdgebouw en/of de verschillende lokalen kunnen per dag of voor een dagdeel gehuurd worden.

Eigen tenten

Maak je met eigen tenten gebruik van ons terrein, dan kun je terecht op het grote gras-/speelveld direct naast de gebouwen. Hier is ruimte voor meerdere tenten. Ook staan hier enkele buitenwasbakken die gebruikt kunnen worden.

Huurders die komen kamperen, mogen ook gebruik maken van het sanitair en/of de keuken in het hoofdgebouw.

Kampvuurcircel

Huurders van het terrein/de gebouwen van de SBN Doormangroep, kunnen gebruik maken van de kampvuurcirkel, de aanwezige pionierpalen en tegen betaling van het aanwezige stookhout. Dit laatste dient wel bij het maken van de reservering aangegeven te worden.