Fotoboek

Helaas werkt ons fotoboek momenteel niet. Excuses voor het ongemak

Op Facebook zetten we ook regelmatig nieuwe foto’s van wat we de afgelopen week hebben gedaan.

20 hours 13 minutes ago

Wat een coole club Verkenners hebben wij! We mochten er 17!! Installeren vandaag. Nu zijn jullie echte Verkenners 😎. Geheel in de stijl van deze tijd zijn de ouders digitaal aangeschoven, super tof! #verkenners

2 weeks 7 hours ago

Gisteren hebben de verkenners Rube Golberg machines gemaakt. Kettingreacties ten top! Tussendoor uiteraard even Hollandse Leeuwen. #verkenners

1 month 1 week ago

We hebben onze eigen spaarzuil binnen!

Sparen jullie ook?
Jullie mogen de gespaarde punten in de zuil stoppen en dan voeren wij ze in. Wel zo makkelijk!

De zuil staat in het hoofdgebouw.
In de brievenbus mag ook nog steeds!

Alvast bedankt!

1 month 2 weeks ago

Ook dit jaar is de Rabo ClubSupport actie!

Wilt u ook stemmen? Dit kan t/m 25 oktober.

Als u een rekening bij de Rabobank heeft, en lid bent, kunt u stemmen. Dit kost helemaal niets! Stemmen kan via de Rabo app.

Wij willen de centjes graag in de spaarpot voor een nieuw gebouw stoppen. Zo kunnen we alle speltakken hun eigen gezellige lokaal geven en iedere zaterdag leuke activiteiten blijven doen!

Onze inschrijving vindt u hier:
www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers/details/119571-scouting-schout-bij-nacht-doormangroep?code=3205

Alvast bedankt!!

1 month 2 weeks ago

Wij sparen mee! Jullie ook?

Met de spaarpunten willen we nieuw spelmateriaal aanschaffen om onze opkomsten nóg leuker te maken.

Sparen kan met de app of via deze link:
jumbosparenmetelkaar.nl/?id=16833

De kaartjes mogen natuurlijk ook bij de scouting in de brievenbus gestopt worden 😄

Alvast bedankt!!