Fotoboek

Klik hier om het fotoboek te openen.

Op Facebook zetten we ook regelmatig nieuwe foto’s van wat we de afgelopen week hebben gedaan.

De Explos en Young Explos samen met de Explos van de regio gezellig op regioweekend geweest naar Rotterdam......was een geslaagd weekend met mooi weer......

Photos from Scouting Heinkenszand's post

De padvindsters en verkenners hebben afgelopen zaterdag bij het veerse meer een vlot gemaakt met glijbaam erop. Deze is natuurlijk uitvoerig getest door iedereen de rest van de middag.

Photos from Scouting Heinkenszand's post

Welpen en kabouters op zoek naar het toverboek van de heks en de verkenners padvinders aan de wandel! Wij vermaken ons wel! #pinksterkamp2018

Photos from Scouting Heinkenszand's post

Koning Wie en zijn gevolg vragen wat wij in zijn koningkrijk doen!?! We moeten een schenking doen om te mogen blijven... En die heks vertrouwen we ook niet helemaal. Spannend!!! #Pinksterkamp

Photos from Scouting Heinkenszand's post

Soms is het best wel eens leuk om even lekker vies te worden.
Dus dat hebben de padvindsters dan vandaag ook eens gedaan.

Ook op de vrijdagavond zijn we druk bezig! Iedere drie maanden steken we de koppen bij elkaar voor een Groepsraad. De planning tot de zomer is weer rond! #WeGaanGewoonDoorman

Photos from Scouting Heinkenszand's post

De kabouters zijn zaterdag naar de lammetjes geweest, wat waren ze schattig!! Nadat de lammetjes de fles hebben gehad, hebben we zelf ook nog een broodje gebakken, hmm!

Photos from Scouting Heinkenszand's post

Heb jij vandaag ook lekker gefietst met het mooie weer? De padvindsters hebben in ieder geval al wel lekker gefietst. En tussendoor nog een spelletje gespeeld.

Wij zoeken een enthousiaste leiding voor onze jongste speltak: de bevers (j/m van 5-7 jaar). Elke zaterdagmiddag doen we weer iets anders met ze: soms helpen we een piraat met het vinden van zijn ... See more

« 2 of 8 »