Update Corona maatregelen 24-03-2020

Naar aanleiding van de extra maatregelen vanuit de overheid heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt in verband met het Corona virus.

De overheid heeft samenkomsten tot en met 31 mei verboden, ook met minder dan 100 mensen. Hieronder vallen bijeenkomsten zoals de groepsraad, klusmiddagen, trainingen, kampen en opkomsten. Ook blijft de overheid aandringen op het beperken van sociale contacten, stimuleert ze dat mensen thuis blijven werken en 1,5 meter afstand houden. Wij als Scouting Heinkenszand sluiten ons aan bij deze maatregelen vanuit de overheid.

Dit betekent helaas dat we tot en met 31 mei geen opkomsten zullen hebben, wel zullen een aantal speltakken proberen de opkomst op een digitale manier voort te zetten. De desbetreffende speltakken krijgen daarover bericht van hun leiding.

Tot onze spijt betekent dit ook dat het jaarlijkse Pinksterkamp van 31 mei t/m 1 juni niet door zal gaan.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben kunt u terecht op de website van het RIVM en op de website van Scouting Nederland. Ook kunt u vragen direct aan het bestuur van Scouting Heinkenszand stellen via: info@scoutingheinkenszand.nl of www.scoutingheinkenszand.nl.

Wij hopen op uw begrip, en wensen u en uw naasten een goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Het Verenigingsbestuur Scouting Heinkenszand