Mededeling Coronavirus

Beste ouders/verzorgers en leden,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van onze Scoutinggroep in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat de opkomsten en activiteiten de komende weken, die tot 6 april gepland stonden, NIET doorgaan.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen. Ook zullen wij eventuele wijzingen in de maatregelen communiceren via onze website: www.scoutingheinkenszand.nl.

Mocht u algemene vragen hebben over Scouting en het Coronavirus kunt u op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19.

Voor andere vragen kunt u terecht bij de leiding van de desbetreffende speltak van uw kind. Ook kunt u vragen direct aan het bestuur stellen: info@scoutingheinkenszand.nl.

We hopen op uw begrip.
Met vriendelijke groet,